11 mars, 2020 Flyttfirma

Att välja flyttfirma i Stockholm

Det är en djungel att hitta flyttfirma i Stockholm. Det finns ett myller av flyttföretag att välja mellan. Både stora som små med varierande priser och servicegrad. Så hur ska du tänka när du väljer?

Kontrollera att flyttföretaget har försäkringar. Seriösa firmor är försäkrade med transportsansvar och bohagstillägg. Deras personal är även den försäkrad via Fora.

Kontrollera att flyttföretaget har Trafiktillstånd / godstillstånd. Detta kan ni kontrollera hos transportstyrelsen. Trafiktillståndet är ett lagkrav och måste innehas av företaget för att lagligt bedriva sin flyttverksamhet.

Kontrollera att företaget har F-skatt. Detta kan ni kontrollera hos Skatteverket. F-skatt är ett lagkrav för att få bedriva näringsverksamhet i Sverige.

Fakturering? Seriösa flyttfirmor fakturerar efter avslutat uppdrag med minst 14 dagars betaltid. Undvik flyttfirmor som kräver förskottsbetalning eller kontantbetalning.

Kontrollera vad som ingår i priset! Ett lägre offererat pris behöver inte innebära ett lägre slutpris. Finns gömda avgifter som ej redovisas? Ingår inplastning av känsliga möbler, framkörningsavgift etc.?

Kontrollera omdömen från gamla kunder! se över omdömen på Reco.se. Kontrollera omdömenas validitet. ”verifierade omdömen” innebär att kunderna är verifierade via faktureringssystemet och visar på äkthet. ”Insamling av företaget” betyder att företaget själva valt ut vilka som ger omdöme om företaget, vilket kan manipuleras.

Jordgubbsprinsen Godstransport och Flyttservice är:

Försäkrade på Trygghansa, transportörsansvar med bohagstillägg, Personalen är fullt försäkrade via Fora

Innehar Trafiktillstånd

Har F-skatt

Fakturerar efter avslutat uppdrag med 14 dagars betaltid

Erbjuder kompletta priser utan gömda avgifter, skyddsemballering av känsligt bohag ingår.

Jordgubbsprinsen jobbar uteslutande med verifierade omdömen på Reco.se, https://www.reco.se/jordgubbsprinsen-godstransport-flyttservice?q=jord

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert! https://jordgubbsprinsen.se/kontakta-oss/

Share: