fbpx

Flytthjälp till fast pris med Jordgubbsprinsen – utan dolda avgifter

2 september, 2020

Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen! Vi erbjuder alla våra kunder flytthjälp till fast pris utan dolda avgifter. Kompletta priser för en trygg flytt.

Det finns mycket som behöver fixas när det är dags att flytta. Det är mycket att tänka på. Det ska bytas elavtal, det ska adressändras, kanske blir det en ny skola för barnen, Wifi och TV-abonnemang behöver kanske bytas och ibland kan det hela kännas lite övermäktigt. Checklistan vid flytt kan vara lång att gå igenom.  Det kan vara stressigt redan som det är att få vardagen att gå ihop när du byter boende. Då kan det kännas skönt att tryggt kunna överlåta den fysiska flytten till någon som är van. Jordgubbsprinsen hjälper gärna till med både packhjälp, flytt och flyttstädning och vi lovar att göra det med engagemang och serviceanda genom hela flyttprocessen. Från planeringen, genom utförandet till efterkontrollen och fakturering. Vårt enda mål är att göra din flytt så enkel och trygg för dig som det bara går. Därför erbjuder vi alltid våra kunder ett fast pris utan dolda avgifter.

Flytt till villa

Det här INGÅR ALLTID i offerten när du beställer flytthjälp till fast pris med Jordgubbsprinsen:

1) Fyra veckors fritt lån av professionella flyttkartonger. Stabila flyttkartonger som håller och skyddar dina viktigaste ägodelar.

2) Fossilfri flytt. Vi tänker på miljön och tankar HVO 100 i alla våra flyttbilar.

3) Inplastning av känsliga möbler (inklusive material). Dina möbler är vårt ansvar! Vi plastar in dina känsliga möbler så att de kommer fram lika fina till din ny bostad.

4) Fri placering av bohag enligt kundens anvisning. Vi ser till att dina saker kommer på rätt plats direkt. Vi vill inte att du ska behöva röra ett finger i onödan. 5) Försäkringar. Vi har transport-, och ansvarsförsäkringar på Svedea och all vår personal är fullt försäkrad på Fora.

6) Framkörningsavgifter. Är inkluderad..

7) Trängselskatter. Är inkluderad..

8) Bilkostnader inklusive mil-tillägg. Även denna inkluderad..

9) Fakturering efter slutfört uppdrag (14 dagars betaltid). Alla uppdrag faktureras först när flyttuppdragen är avslutade med säkerställd kundnöjdhet.

10) Vi kallar det ”Nöjd kund” – garanti.  Jordgubbsprinsen flyttservice = Flytthjälp till fast pris, Kompletta priser utan dolda avgifter!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi lovar att gör vårt yttersta för att hjälpa dig till en trygg och enkel flytt. Bästa hälsningar Jordgubbsprinsen

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen stöttar Ukraina!

Med sorg i hjärtat har vi följt kriget i Ukraina på avstånd. Det är en tragedi av stora format som utspelar sig ett grannland med människor i kris och på flykt från sina hem. Det är svårt att förstå deras umbäranden och vi kan bara göra vårt bästa för att finnas till...

läs mer

Så organiserar du måltiderna på flyttdagen

Att flytta från ett hem till ett annat är en komplicerad procedur och det är lätt att försumma sig själv under de där dagarna. När man står mitt uppe bland flyttkartonger och inte hittar vare sig tallrikar eller glas är det heller inte så lätt att laga någon mat...

läs mer