fbpx

Flytthjälp till fast pris med Jordgubbsprinsen – utan dolda avgifter

2 september, 2020

Flytta kungligt med Jordgubbsprinsen! Vi erbjuder alla våra kunder flytthjälp till fast pris utan dolda avgifter. Kompletta priser för en trygg flytt.

Det finns mycket som behöver fixas när det är dags att flytta. Det är mycket att tänka på. Det ska bytas elavtal, det ska adressändras, kanske blir det en ny skola för barnen, Wifi och TV-abonnemang behöver kanske bytas och ibland kan det hela kännas lite övermäktigt.

Checklistan vid flytt kan vara lång att gå igenom.  Det kan vara stressigt redan som det är att få vardagen att gå ihop när du byter boende. Då kan det kännas skönt att tryggt kunna överlåta den fysiska flytten till någon som är van. Jordgubbsprinsen hjälper gärna till med både packhjälp, flytt och flyttstädning och vi lovar att göra det med engagemang och serviceanda genom hela flyttprocessen. Från planeringen, genom utförandet till efterkontrollen och fakturering. Vårt enda mål är att göra din flytt så enkel och trygg för dig som det bara går. Därför erbjuder vi alltid våra kunder ett fast pris utan dolda avgifter.

Det här INGÅR ALLTID i offerten när du beställer flytthjälp till fast pris med Jordgubbsprinsen:

1) Fyra veckors fritt lån av professionella flyttkartonger. Stabila flyttkartonger som håller och skyddar dina viktigaste ägodelar.

2) Fossilfri flytt. Vi tänker på miljön och tankar HVO 100 i alla våra flyttbilar.

3) Inplastning av känsliga möbler (inklusive material). Dina möbler är vårt ansvar! Vi plastar in dina känsliga möbler så att de kommer fram lika fina till din ny bostad.

4) Fri placering av bohag enligt kundens anvisning. Vi ser till att dina saker kommer på rätt plats direkt. Vi vill inte att du ska behöva röra ett finger i onödan.

5) Försäkringar. Vi har transport-, och ansvarsförsäkringar på Trygghansa och all vår personal är fullt försäkrad på Fora.

6) Framkörningsavgifter. Är inkluderad..

7) Trängselskatter. Är inkluderad..

8) Bilkostnader inklusive mil-tillägg. Även denna inkluderad..

9) Fakturering efter slutfört uppdrag (14 dagars betaltid). Alla uppdrag faktureras först när flyttuppdragen är avslutade med säkerställd kundnöjdhet.

10) Vi kallar det ”Nöjd kund” – garanti. 

Jordgubbsprinsen flyttservice = Flytthjälp till fast pris, Kompletta priser utan dolda avgifter!

 

 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi lovar att gör vårt yttersta för att hjälpa dig till en trygg och enkel flytt.

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

 

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

När börjar man flyttpacka inför flytt?

När börjar man flyttpacka inför flytt?

Börja minst två veckor innan flytten Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid packningen. Vi vet att grundligt pack-arbete hjälper oss att utföra flytten både effektivt och ekonomiskt. Därför är det bra att planera väl och börja flyttpacka i tid. För att...

läs mer
Vad tar man med sig vid flytt?

Vad tar man med sig vid flytt?

Att flytta har blivit en del av vardagen i dagens samhälle. När du bor i en huvudstad som Stockholm är det vanligt att byta bostad flera gånger under ditt liv. Så har det inte alltid varit. Men tiderna har förändrats och rörligheten har ökat. Livet förändras ständigt...

läs mer
Så ska du packa ditt kök – Skafferi, Kyl och Frys

Så ska du packa ditt kök – Skafferi, Kyl och Frys

Flyttdagen närmar sig snabbt och du har gjort ett bra jobb att packa alla små saker i ditt hem. Vi är imponerade av dina framsteg. Fortsätt så. Bra jobbat! Vi gissar att du har lämnat de jobbigaste momenten till sist… Skafferi, kyl och frys och att packa ditt kök!...

läs mer