22 april, 2020 Flyttfirma

Flytthjälp och covid 19 – Några tips till dig som ska flytta

Söker ni flytthjälp och känner er bekymrade över covid 19?

Vi är en flyttfirma i Stockholm som har samlat några tips för att hjälpa er att minska riskerna för smittspridning av Corona.

Flytt och byte av bostad i corona tider behöver inte innebära större risk för smitta. Du kan förbereda dig och din flytthjälp på flera sätt för att hjälpa dig och dina medmänniskor att hålla er friska. Vi som flyttfirma följer utvecklingen noga och lägger stor vikt vid Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska smittspridningen och minimera riskerna för våra sköra. Nedan har vi sammanställt några tips och rekommendationer om flytthjälp vid corona – tider.

  • Är ni över 70 år eller tillhör någon av riskgrupperna för covid 19? Ta hjälp med er flyttning och eftersträva social distanstagning! Vi på Jordgubbsprinsen Flyttservice erbjuder alla våra kunder att överlämna nyckeln i förväg. Vi går i lugn och ro igenom flytten tillsammans med er via telefon och email. Med noggranna instruktioner genomför vi sedan flytten utan er närvaro. Vi kan hjälpa till med flyttens alla delar; packning, flyttning och flyttstädning. När flytten är avklarad återlämnas era nycklar och ni kan tryggt och lugnt anlända till er nya bostad utan oro för Corona smitta.
  • Om du planerar att närvara vid din flyttning: Begränsa om möjligt tiden på plats. En genomgång på ca 15 minuter med flyttpersonalen vid flyttstart är tillräcklig för att påbörja flyttarbetet. Ta sen en frisk promenad i naturen och se till att vara tillgänglig på telefon om frågor dyker upp hos flyttfirman. När det är dags att flytta in i er nya bostad räcker det att en av er närvarar och ger instruktioner över placeringar av bohaget.
  • Håll avstånd! Undvik att hälsa på flyttpersonalen i hand och respektera Folkhälsomyndighetens rekommendationer i corona tider. Vi bör alla eftersträva två meters avstånd till andra människor vid social interaktion.
  • Tänk på hygienen. Vår flyttpersonal använder munskydd och är noga med handhygienen. Kontinuerlig rengöring med handsprit under arbetsdagen är obligatorisk. Vi undviker handkontakt med ansiktet. Även du bör tänka på detta i samband med din flytt. Om ni saknar handsprit går det lika bra att tvätta dina händer med tvål och vatten. 20 sekunder noggrann handtvätt rekommenderas för bästa resultat.

Kontakta gärna oss på Jordgubbsprinsen flyttservice för corona – säkrad flytthjälp. Vi lovar att göra vårt allra bästa för att säkerställa en riskfri service med hög kvalitet. Skapa din offertförfrågan här.

Bästa hälsningar Jordgubbsprinsen

 

Share: