fbpx

Jordgubbsprinsen är känd för att vara Sveriges trevligaste flyttfirma med branschens roligaste namn, och våra kunder älskar oss. Vi växer och söker därför en trevlig och stark person till vårt fina flytt team.

Idag är vi 70 anställda och vi fortsätter växa. Vår duktiga personal är basen för vår verksamhet och vi letar därför efter en trevlig, positiv, omsorgsfull medarbetare som vill vara en del av vårat fina team.

Vi söker dig som – har en god förmåga att ta egna initiativ samt är engagerad och ansvarsfull. Du  är bra på att samarbeta och är stresstålig och trivs med ett tyngre arbete. Du ser dessutom till att arbetet blir noggrant utfört med stort kundfokus.

Låter detta intressant är du är välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, ansökningstiden är kort så missa inte chansen! Vid intresse så lämna in ditt CV och personligt brev så återkopplar vi snarast.

Jobb Kategori: Flytt
Omfattning: Deltid
Arbetsplat: Stockholm
Lönetyp: Timlön

Ansök nu!

Motiveras du av ansvar? Gillar du utmaningar? Vill du utvecklas i ett företag? Ser du förändring som en möjlighet? Välkommen till Jordgubbsprinsen!

Tillåten typ(s): .pdf, .doc, .docx