Vi jobbar med verifierade kundomdömen på Reco!

7 september, 2020

Vi jobbar med uppriktiga omdömen från verifierade kunder på Reco. Det innebär att när du läser våra omdömen på Reco så kan du vara säker på att de är skrivna av verkliga kunder.

Vi har tagit steget fullt upp i vårt samarbete med Reco och kan på så sätt säkerställa att alla våra omdömen är skrivna av verkliga kunder. Många mäklare gör det sedan länge men sedan ett år tillbaka är också Jordgubbsprinsen en av få flyttfirmor som valt att ansluta sig till en mer avancerad verifiering av omdömen hos Reco. Genom att verifiera samtliga omdömen på Reco via vårt faktureringssystem kan vi öka transparensen och reliabiliteten i hur vi arbetar.

Vi ser våra omdömen på Reco som en viktig del i vår långsiktiga strävan att skapa en fulländad kundupplevelse. Våra kunders feedback hjälper oss att bli bättre och ger oss värdefull information i vår kontinuerliga utvecklingsresa. Genom verifierade kunder erhåller vi den högsta graden av äkthet och reliabilitet vilket ger både oss och våra kunder trygghet i våra beslut.

På Reco finns tre olika nivåer i omdömens reliabilitet: Verifierad kund, Insamlad av företaget samt spontant omdöme.

  1. Verifierad kund: Innebär att kunden är verifierad av företagets faktureringssystem.
  2. Insamlad av företaget: Innebär att företaget skickat en förfrågan till omdömesgivaren att lämna ett omdöme.
  3. Spontant omdöme: Innebär att omdömet har lämnats spontant av omdömesgivaren.

Enda sättet att skapa fullständig transparens och äkthet är genom verifierade kunder. Därför blev valet enkel för oss. Vi hoppas att fler i branschen följer efter och ser fram emot en fortsatt fint samarbete med Reco. För oss på Jordgubbsprinsen ser vi inga andra bra alternativ. Reco med tilläggs-tjänsten verifierade kunder är helt klart den bästa omdömes-sidan på nätet.

Kontakta oss på Jordgubbsprinsen för en kostnadsfri konsultation för ett komplett offerterbjudande med fasta priser utan dolda avgifter. Vi sätter stolthet i att erbjuda en god service till våra kunder och vårt enda mål är att göra flytt-dagen till en trygg, enkel och glad upplevelse.

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

9 saker att tänka på innan du flyttar till Lidingö

Lidingö är en vacker ö belägen strax utanför Stockholm och är en populär plats att bo på för många stockholmare och andra svenskar. Att flytta till Lidingö kan vara en spännande och givande upplevelse, men det kan också vara en utmaning att hitta rätt boende, skola,...

läs mer

Så packar du dina böcker inför en flytt

Att packa böcker på rätt sätt inför en flytt är viktigt för att undvika skador och för att göra flytten så smidig som möjligt. Böcker är ofta tunga och sköra, vilket gör att det krävs lite extra omsorg och uppmärksamhet vid packningen för att undvika att de skadas...

läs mer