fbpx

Vi jobbar med verifierade kundomdömen på Reco!

7 september, 2020

Vi jobbar med uppriktiga omdömen från verifierade kunder på Reco. Det innebär att när du läser våra omdömen på Reco så kan du vara säker på att de är skrivna av verkliga kunder.

Vi har tagit steget fullt upp i vårt samarbete med Reco och kan på så sätt säkerställa att alla våra omdömen är skrivna av verkliga kunder. Många mäklare gör det sedan länge men sedan ett år tillbaka är också Jordgubbsprinsen en av få flyttfirmor som valt att ansluta sig till en mer avancerad verifiering av omdömen hos Reco. Genom att verifiera samtliga omdömen på Reco via vårt faktureringssystem kan vi öka transparensen och reliabiliteten i hur vi arbetar.

Vi ser våra omdömen på Reco som en viktig del i vår långsiktiga strävan att skapa en fulländad kundupplevelse. Våra kunders feedback hjälper oss att bli bättre och ger oss värdefull information i vår kontinuerliga utvecklingsresa. Genom verifierade kunder erhåller vi den högsta graden av äkthet och reliabilitet vilket ger både oss och våra kunder trygghet i våra beslut.

På Reco finns tre olika nivåer i omdömens reliabilitet: Verifierad kund, Insamlad av företaget samt spontant omdöme.

  1. Verifierad kund: Innebär att kunden är verifierad av företagets faktureringssystem.
  2. Insamlad av företaget: Innebär att företaget skickat en förfrågan till omdömesgivaren att lämna ett omdöme.
  3. Spontant omdöme: Innebär att omdömet har lämnats spontant av omdömesgivaren.

Enda sättet att skapa fullständig transparens och äkthet är genom verifierade kunder. Därför blev valet enkel för oss. Vi hoppas att fler i branschen följer efter och ser fram emot en fortsatt fint samarbete med Reco. För oss på Jordgubbsprinsen ser vi inga andra bra alternativ. Reco med tilläggs-tjänsten verifierade kunder är helt klart den bästa omdömes-sidan på nätet.

Kontakta oss på Jordgubbsprinsen för en kostnadsfri konsultation för ett komplett offerterbjudande med fasta priser utan dolda avgifter. Vi sätter stolthet i att erbjuda en god service till våra kunder och vårt enda mål är att göra flytt-dagen till en trygg, enkel och glad upplevelse.

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

När börjar man flyttpacka inför flytt?

När börjar man flyttpacka inför flytt?

Börja minst två veckor innan flytten Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid packningen. Vi vet att grundligt pack-arbete hjälper oss att utföra flytten både effektivt och ekonomiskt. Därför är det bra att planera väl och börja flyttpacka i tid. För att...

läs mer
Vad tar man med sig vid flytt?

Vad tar man med sig vid flytt?

Att flytta har blivit en del av vardagen i dagens samhälle. När du bor i en huvudstad som Stockholm är det vanligt att byta bostad flera gånger under ditt liv. Så har det inte alltid varit. Men tiderna har förändrats och rörligheten har ökat. Livet förändras ständigt...

läs mer
Så ska du packa ditt kök – Skafferi, Kyl och Frys

Så ska du packa ditt kök – Skafferi, Kyl och Frys

Flyttdagen närmar sig snabbt och du har gjort ett bra jobb att packa alla små saker i ditt hem. Vi är imponerade av dina framsteg. Fortsätt så. Bra jobbat! Vi gissar att du har lämnat de jobbigaste momenten till sist… Skafferi, kyl och frys och att packa ditt kök!...

läs mer