Är du flexibel med tid och datum för din flyttning?

 ”Sista minuten”-kampanj 

flytt i Stockholm

Snabbkontakt

010 777 3000

Maila och fråga

info@jordgubbsprinsen.se

Vid en första bokningsförfrågan inom 10 dagar från flyttdatum har du möjlighet att ta vara på vår sistaminuten-kampanj! Vi erbjuder kampanj-pris när ni hjälper oss att fylla våra sista luckor i vår flyttkalender. Jordgubbsprinsen – För kompletta priser utan dolda avgifter. Kontakta oss för mer information.

ETT AV STOCKHOLMS MEST REKOMMENDERADE FÖRETAG

9 år i rad!

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Vi får höra från våra kunder att vi är trevliga, hjälpsamma, effektiva, att vi bryr oss och att vi är rädda om deras saker. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Hur mycket kommer priset sänkas med sista minuten kampanj?

Sista minuten flytt – om du är flexibel och skall flytta de närmaste dagarna!

Ibland har vi några luckor i vår flyttkalender. Så om du är ute i sista minuten och samtidigt har flexibilitet, kan du få din flytt lite billigare med oss. Det funkar ungefär som när du bokar en sista minuten-resa till sol och värme. Vi tycker att du som hjälper oss att fylla våra rest-platser också är väl värd en liten kompensation. Med vår sista minuten-kampanj blir det mellan 10 och 20% billigare. Fyll i en kontaktförfrågan märkt ”sista minuten – flytt” så kontaktar vi dig med mer information.

Överlåt allt det jobbiga till oss !

Jordgubbsprinsen har utfört tusentals flyttar som flyttfirma i Stockholm med lika många nöjda kunder. Under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder.

Vi är alltid måna om att tillfredsställa

dina önskemål.

När du flyttar med jordgubbsprinsen kan du räkna med en snabb och flexibel hantering. Det är ett löfte. Från första förfrågan till avslutad flytt gör vi vårt bästa för att snabbt ge dig bästa service. Vid offertgivningen eftersträvar vi att anpassa planeringen till dina behov. Vid flytten jobbar vi snabbt och effektivt men ändå med säkerhet i fokus.

Magasinering

Vare sig ni behöver mellanlagra i samband med flytt eller långtids magasinering så har vi utrymme för dig och er.

Läs mer

Uppriktiga Kundomdömen!