När börjar man flyttpacka inför flytt?

30 november, 2020

flyttpacka inför flytt

Börja minst två veckor innan flytten

Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid packningen. Vi vet att grundligt pack-arbete hjälper oss att utföra flytten både effektivt och ekonomiskt. Därför är det bra att planera väl och börja flyttpacka i tid. För att slippa stressen rekommenderar vi att ni påbörjar packningen minst två veckor innan flytten. När ni är ute i god tid blir flytten ett utmärkt tillfälle att sortera bort det som ni inte behöver.

Packa ett rum i taget. Börja med förråd och garderober. Här har ni oftast de saker som ni använder minst i er vardag och de kan packas i kartonger i god tid utan att ni begränsar ert liv. Märk kartongen väl med etiketter. Skriv i vilket rum kartongen skall placeras i nästa bostad. Markera även minnesnotering om innehållet så att ni lätt hittar när ni börjar packa upp. När flyttdagen närmar sig är det dags att packa kök, badrum. Skydda då ordentligt med makulatur och bubbelplast. Bättre att använda för mycket än för lite.

 

Erbjudande: (Jordgubbsprinsens flyttfirma erbjuder alltid sina kunder 4 veckors fritt lån av flyttkartonger. Vi ordnar även med utkörning och återhämtning av flyttkartonger i Stockholm för en mindre kostnad om ni önskar den hjälpen. Då bär vi även upp kartongerna till er lägenhet. Passa även på att köpa makulatur, etiketter och bubbelplast av oss så tar vi det med oss vid utkörningen).

Så flyttpackar du viktiga saker

När ni kommer till de sista viktiga sakerna; värdesaker, pass, kläder. Flyttpacka dessa precis innan flytt och markera dessa kartonger tydligt. Vi rekommenderar att markera med ett stort ”X”. Ställ dessa kartonger separat i bostaden inför flytten. När vi som flyttfirma kommer på flyttdagen tar vi dessa ”X”-markerade kartonger sist in i bilen och först ut ur bilen på er nya adress. Vi vet då att dessa är extra viktiga att ni har till hands direkt efter inflytt.

Läs mer: SÅ SKA DU PACKA DITT KÖK – SKAFFERI, KYL OCH FRYS

 

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka

Jordgubbsprinsen flyttfirma hjälper dagligen våra kunder med packhjälp. Bor du i Stockholm, Solna eller någon annanstans i huvudstadens närhet finns vi tillgängliga med professionell packhjälp om tiden inte räcker till att flyttpacka. När ni beställer vår packhjälp kommer vi alltid med komplett packmaterial. Vi jobbar metodiskt och säkerställer en trygg packning och erbjuder fulltäckande försäkring.

Varje år utför Jordgubbsprinsen tusentals flyttar i Stockholm med omnejd. Vi hjälper dig att planera din flyttning på ett effektivt sätt. Vare sig du flyttar i Stockholm, Solna eller någon annan del av stan så står vår flyttfirma redo att hjälpa dig.

Oavsett om ni flyttar i Solna, Stockholm eller någon annan del av stan så lovar vi att hjälpa er med goda råd inför er flyttning. Om ni önskar extra hjälp med packningen finns vårt duktiga packteam redo att hjälpa er.  Vi bokar gärna in en packhjälp dagarna innan flytten för att underlätta för er.

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen sluter kollektivavtal!

Goda nyheter! Sedan 1:a juli, 2022 är Jordgubbsprinsen stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har slutit kollektivavtal med Kommunal samt Ledarna. Din lycka är vårt ansvar! Vår eviga strävan är att ge våra kunder den bästa servicen fylld av...

läs mer

Så packar du tallrikar, glas och porslin – Tips inför flytt

Oavsett om du flyttar till en annan stad eller ett annat land kan det kännas överväldigande att behöva packa ner glas och porslin. Många vill bara få det överstökat och lägga ner allt utan ägna en enda tanke åt vad det finns i skåpen. Vissa glömmer bort att...

läs mer