fbpx

Är du kommunikativ, positiv och har körkort? Vill du jobba som budbilschaufför hos oss? Skicka en ansökan så kan vi träffas på intervju.

Nu växer vi ännu mer och söker fler duktiga budbils-chaufförer (b-kort). Vi erbjuder hemleveranser inom Stockholm.
Vill du arbeta i en snabb och hektisk miljö. I Jordgubbsprinsen finns stora möjligheter att växa för rätt person.

Jordgubbsprinsen är ett ungt och expansivt företag inom flytt, transport och service. Ett familjeföretag som hjälper kunder i Stockholm med omnejd med flytt, transport och städning. JP godstransport och flyttservice drivs av en stark ambition av att ge våra kunder en fulländad kundupplevelse. För oss handlar inte en flytt bara om att fysiskt transportera möbler. Förutom en trygg och säker transport söker vi alltid en positiv och stärkande relation till våra kunder. Vi bryr oss om och är genuint intresserade av våra kunder och vårt ständiga mål är att göra flyttdagen till en glad och positiv upplevelse. Vi söker positiva, aktiva och sociala medarbetare som älskar att ge service.

Du får arbeta i ett team av unga och positiva människor. Du får vara med och ge den bästa servicen till våra kunder. Dina arbetsuppgifter hos oss är framförallt; chaufför inom hemleveranser i Stockholm med kundkontakt.

Erfarenhet som budbilschaufför. Duktig bilförare, Redo att ta mycket ansvar. Positivt tänk och den rätta attityden. Lojal och pålitlig. Erfarenhet från servicenäring med kundkontakt är ett plus. Ordningsam, punktlig, god hälsa, B-körkort.

Maila oss din ansökan till Vasiliki@jordgubbsprinsen.se

 

(Engelska)

Now we are growing even more and are looking for more skilled courier drivers (b-license) We offer home deliveries within Stockholm.
Do you want to work in a fast and hectic environment.
In Jordgubbsprinsen, there are great opportunities to grow for the right person.
Email us your application to Vasiliki@jordgubbsprinsen.se
Jobb Kategori: Bud
Omfattning: Heltid
Arbetsplat: Stockholm
Krav: Körkort B
Lönetyp: Månadslön
Anställningsform: Tillsvidare

Ansök nu!

Motiveras du av ansvar? Gillar du utmaningar? Vill du utvecklas i ett företag? Ser du förändring som en möjlighet? Välkommen till Jordgubbsprinsen!

Tillåten typ(s): .pdf, .doc, .docx