fbpx

Jordgubbsprinsen växer och rekryterar Interim VD. Välkommen Camilla Eklund!

21 juli, 2020

Jordgubbsprinsen ser tillbaka på ett starkt år med kraftig tillväxt. Under 2019 och 2020 har vi växt med nästan 250% och vi ser framåt med tillförsikt. Vi närmar oss nu 50 anställda och 20 lastbilar. Vi tror att väl utfört arbete i kombination med hög moral, uthållighet och långsiktigt fokus lönar sig. Varje tid har sina utmaningar och olika förmågor behövs inom organisationen. Nu välkomnar vi Camilla Eklund. Interim VD på Jordgubbsprinsen.

Välkommen Camilla Eklund! Nu står vi inför nästa steg i vår tillväxtresa. Det handlar om att säkerställa processer och rutiner för att kunna hantera nästa fas och fortsätta framåt med balanserad tillväxt och bibehållen kvalitet och arbetsglädje.

Vi har valt att rekrytera en interim VD externt för att ta Jordgubbsprinsen vidare mot nästa steg i vår framgångsresa. Vi välkomnar Camilla Eklund som Interim VD. Camilla kommer med sin erfarenhet och bakgrund ta Jordgubbsprinsen till nästa nivå. Hon har tidigare arbetat som senior HR-konsult inom BMW Nordics samt HR-chef för Shurgard Sverige/Danmark. Hon har gedigen erfarenhet av utvecklingsarbete i större organisationer. Per Mallander, tidigare VD, och fortsatt ägare, kommer agera som kreativ ledare och utveckla nya affärsområden. Amanda Wallenborg har kommit in på utbildning men kommer fortsatt vara ansvarig för löner.

Vi vill passa på att tacka alla våra medarbetare för det fina arbete som ni utfört med stort engagemang och med bästa service till våra kunder, under det gångna året. Ni är alla fantastiska!!

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Så städar du badrummet i 9 enkla steg

Så städar du badrummet i 9 enkla steg

Av alla rum är antagligen badrummet det som står högst upp på listan över det som du minst av allt roas av att städa. Att städa badrummet kan vara riktigt besvärligt, ibland vet man inte ens var man ska börja och man vill bara ge upp. Ändå är det alltid enklare att...

läs mer
Jordgubbsprinsen önskar gott nytt år

Jordgubbsprinsen önskar gott nytt år

Jag vill önska alla medarbetare, kunder och partners en god fortsättning och ett Gott Nytt år. Jag vill tacka alla fina jordgubbsprinsar för det ni åstadkommit tillsammans under 2020 och jag vill tacka alla fina kunder som valde oss. 2020 har varit ett utmanande och...

läs mer
Bästa flyttstädning i Solna

Bästa flyttstädning i Solna

Jordgubbsprinsen utför dagligen flyttstädningar inom Solna. Vi är alltid nära våra kunder och gör alltid vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders önskemål. När du bokar med Jordgubbsprinsen erbjuder vi alltid komplett flyttstädning. Här ingår alla moment....

läs mer