21 juli, 2020 Flyttfirma

Jordgubbsprinsen växer och rekryterar Interim VD

Jordgubbsprinsen ser tillbaka på ett starkt år med kraftig tillväxt. Under 2019 och 2020 har vi växt med nästan 250% och vi ser framåt med tillförsikt. Vi närmar oss nu 50 anställda och 20 lastbilar. Vi tror att väl utfört arbete i kombination med hög moral, uthållighet och långsiktigt fokus lönar sig. Varje tid har sina utmaningar och olika förmågor behövs inom organisationen.

Nu står vi inför nästa steg i vår tillväxtresa. Det handlar om att säkerställa processer och rutiner för att kunna hantera nästa fas och fortsätta framåt med balanserad tillväxt och bibehållen kvalitet och arbetsglädje.

Vi har valt att rekrytera en interim VD externt för att ta Jordgubbsprinsen vidare mot nästa steg i vår framgångsresa. Vi välkomnar Camilla Eklund som Interim VD. Camilla kommer med sin erfarenhet och bakgrund ta Jordgubbsprinsen till nästa nivå. Hon har tidigare arbetat som senior HR-konsult inom BMW Nordics samt HR-chef för Shurgard Sverige/Danmark. Hon har gedigen erfarenhet av utvecklingsarbete i större organisationer. Per Mallander, tidigare VD, och fortsatt ägare, kommer agera som kreativ ledare och utveckla nya affärsområden. Amanda Wallenborg har kommit in på utbildning men kommer fortsatt vara ansvarig för löner.

Vi vill passa på att tacka alla våra medarbetare för det fina arbete som ni utfört med stort engagemang och med bästa service till våra kunder, under det gångna året. Ni är alla fantastiska!!

Share: