Jordgubbsprinsen växer och rekryterar Interim VD. Välkommen Camilla Eklund!

21 juli, 2020

Jordgubbsprinsen ser tillbaka på ett starkt år med kraftig tillväxt. Under 2019 och 2020 har vi växt med nästan 250% och vi ser framåt med tillförsikt. Vi närmar oss nu 50 anställda och 20 lastbilar. Vi tror att väl utfört arbete i kombination med hög moral, uthållighet och långsiktigt fokus lönar sig. Varje tid har sina utmaningar och olika förmågor behövs inom organisationen. Nu välkomnar vi Camilla Eklund. Interim VD på Jordgubbsprinsen.

Välkommen Camilla Eklund! Nu står vi inför nästa steg i vår tillväxtresa. Det handlar om att säkerställa processer och rutiner för att kunna hantera nästa fas och fortsätta framåt med balanserad tillväxt och bibehållen kvalitet och arbetsglädje.

Vi har valt att rekrytera en interim VD externt för att ta Jordgubbsprinsen vidare mot nästa steg i vår framgångsresa. Vi välkomnar Camilla Eklund som Interim VD. Camilla kommer med sin erfarenhet och bakgrund ta Jordgubbsprinsen till nästa nivå. Hon har tidigare arbetat som senior HR-konsult inom BMW Nordics samt HR-chef för Shurgard Sverige/Danmark. Hon har gedigen erfarenhet av utvecklingsarbete i större organisationer. Per Mallander, tidigare VD, och fortsatt ägare, kommer agera som kreativ ledare och utveckla nya affärsområden. Amanda Wallenborg har kommit in på utbildning men kommer fortsatt vara ansvarig för löner.

Vi vill passa på att tacka alla våra medarbetare för det fina arbete som ni utfört med stort engagemang och med bästa service till våra kunder, under det gångna året. Ni är alla fantastiska!!

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen sluter kollektivavtal!

Goda nyheter! Sedan 1:a juli, 2022 är Jordgubbsprinsen stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har slutit kollektivavtal med Kommunal samt Ledarna. Din lycka är vårt ansvar! Vår eviga strävan är att ge våra kunder den bästa servicen fylld av...

läs mer

Så packar du tallrikar, glas och porslin – Tips inför flytt

Oavsett om du flyttar till en annan stad eller ett annat land kan det kännas överväldigande att behöva packa ner glas och porslin. Många vill bara få det överstökat och lägga ner allt utan ägna en enda tanke åt vad det finns i skåpen. Vissa glömmer bort att...

läs mer