fbpx

Jordgubbsprinsen – En miljövänlig flyttfirma i Stockholm

2 oktober, 2020

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Vi behöver ta ansvar för planetens överlevnad. För våra barn och barnbarns framtid behöver vi alla hjälpas åt. Miljön behöver prioriteras och alla företag kan göra en insats. Jordgubbsprinsen vill vara en miljövänlig flyttfirma och har genomfört flera åtgärder för att begränsa sin miljöpåverkan.

Jordgubbsprinsen strävar efter att vara en miljövänlig flyttfirma. Vi har övergått till att tanka HVO100 i våra flyttbilar och städbilar. Vi har även fem elbilar som utför hemleveranser. Fortfarande drivs några av våra bilar som utför hemleveranser på miljödiesel från Preem. Vi jobbar dock på att succesivt gå över till HVO100 och el med hela vår fordonsflotta.

Med HVO100  kan vi garantera våra kunder en miljövänlig flytt- och städhjälp. HVO 100 är ett 100% fossilfritt drivmedel som kan tankas i den nya generationens dieselbilar. Med HVO100 minskar vi vår klimatpåverkan med uppemot 90%. Genom avtal med Energifabriken är vi garanterade vår volym av miljövänligt drivmedel. På så sätt kan vi garantera att om du flyttar med Jordgubbsprinsen, så flyttar du så miljövänligt du bara kan.

Vi tycker att det slängs för mycket i Sverige. Därför jobbar vi långsiktigt mot att starta en web-baserad secondhand i egen regi. Till dess samarbetar vi med hjälporganisationer för att återbruka så mycket det bara går. Vår målsättning är att dels bespara miljön från avfallshantering och samtidigt hjälpa behövande med bohag som annars skulle hamna på tippen.

Men även det som ska slängas behöver hanteras på ett korrekt sätt. Vi sorterar konsekvent allt skräp för att säkerställa en miljöekonomisk återvinning. Vi samkör regelbundet skräp till Återvinningscentral för en effektiv resursanvändning. Alla transporter till återvinningen utförs givetvis med bilar som drivs med HVO100.

Vi prioriterar miljöarbetet inom alla våra processer. Detta gäller även städarbeten där vi ställer höga krav på miljövänligt städmaterial. Vi står ödmjuka inför att världen är föränderlig. Vi måste anpassa oss efter utvecklingen omkring oss. Hos Jordgubbsprinsen är miljöarbetet under ständig utveckling, och vi står alltid redo att hitta mer effektiva miljölösningar.

Kontakta Jordgubbsprinsen för en miljövänlig flyttning! Vi lovar att göra vårt yttersta för att ge dig en fulländad flytt upplevelse.

Bästa hälsningar

Jordgubbsprinsen

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen stöttar Ukraina!

Med sorg i hjärtat har vi följt kriget i Ukraina på avstånd. Det är en tragedi av stora format som utspelar sig ett grannland med människor i kris och på flykt från sina hem. Det är svårt att förstå deras umbäranden och vi kan bara göra vårt bästa för att finnas till...

läs mer

Så organiserar du måltiderna på flyttdagen

Att flytta från ett hem till ett annat är en komplicerad procedur och det är lätt att försumma sig själv under de där dagarna. När man står mitt uppe bland flyttkartonger och inte hittar vare sig tallrikar eller glas är det heller inte så lätt att laga någon mat...

läs mer