God jul önskar Jordgubbsprinsen!

23 december, 2021

God Jul - Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm
Jordgubbsprinsen önskar alla fantastiska medarbetare och kunder en riktigt god jul!
Nu när julen närmar sig med stormsteg så är det högtryck på Jordgubbsprinsen. En fart och puls som vi aldrig sett tidigare.
Det är dagar fyllda med utmaningar. Våra tappra budbilschaufförer kämpar med att leverera de sista julklapparna hem till förväntansfulla mottagare. Våra 45 eldrivna budbilar rullar från morgon till kväll fyllda med paket. Våra duktiga städare julstädar inför julstöket och våra fantastiska flyttkillar flyttar ända fram till dan före dopparedan, så våra kunder skall kunna fira jul i sitt nya fina hem. Våra engagerade ledare styr vårt skepp med fast och stadig hand, Våra charmiga säljare håller orderböckerna fyllda och våra administrativa klippor håller papperen i full ordning. Vi kämpar alla tillsammans.
Vi vill rikta ett stort tack till alla våra fantastiska medarbetare för att ni bygger ett Jordgubbsprinsen som vi är stolta över. Vi vill också tacka alla våra kunder för att vi fått chansen att hjälpa er med våra tjänster.
Vi skickar en stor julkram till er alla!
Bästa julhälsningar
Önskar Camilla och Per

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen sluter kollektivavtal!

Goda nyheter! Sedan 1:a juli, 2022 är Jordgubbsprinsen stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har slutit kollektivavtal med Kommunal samt Ledarna. Din lycka är vårt ansvar! Vår eviga strävan är att ge våra kunder den bästa servicen fylld av...

läs mer

Så packar du tallrikar, glas och porslin – Tips inför flytt

Oavsett om du flyttar till en annan stad eller ett annat land kan det kännas överväldigande att behöva packa ner glas och porslin. Många vill bara få det överstökat och lägga ner allt utan ägna en enda tanke åt vad det finns i skåpen. Vissa glömmer bort att...

läs mer