16 mars, 2020 Flyttfirma

Flytthjälp under Corona – tider

Corona drabbar samhället stort och vi alla känner hur hysterin påverkar oss i olika hög grad. Besöksnäringen är totalt lamslagen och flygindustrin går på knäna. Även serviceindustrin känner av rädslan och vi undrar hur detta ska påverka allas vår framtid även på längre sikt.

Vi tror att vi alla måste fortsätta leva och verka. Det är viktigt att Sverige och världen inte stannar upp helt. De ekomiska effekterna blir större för varje dag och vi måste agera med sans och försiktighet.

Vi har fattat beslutet att jobba vidare med full arbetsstyrka. Vi gör detta med största försiktighet och har vidtagit åtgärder för att begränsa smittrisken.

Våra kollegor på fältet kommer utrustas med munskydd och handskar. Vi hälsar inte i hand med våra kunder. Obligatorisk skötsel av handhygienen kontrolleras. Vi erbjuder även våra kunder att överlämna nycklar i förväg till oss inför flyttdagen. Vi sköter därefter hela flytten och kunden ska inte behöva närvara under flyttdagen. Allt för att undvika smittrisk vid social kontakt.

Vi gör allt i vår makt för att värna om våra kunder och samtidigt fortsätta vår verksamhet med begränsade inskränkningar. Vi bör alla såsom samhällsmedborgare göra allt i vår makt för att fortsätta livet låta hjulen fortsätta rulla. Försiktighetsåtgärder ska vidtas men vi bär alla ett stort ansvar att ändå tänka positivt framåt och inte låta världen stanna.

Share: