Flytthjälp i sommar – Jordgubbsprinsen håller öppet!

10 juni, 2020

Söker ni flytthjälp under semestern? Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Jordgubbsprinsen flyttservice håller öppet under hela sommaren. Vi har full arbetsstyrka och hjälper er med flytten under hela Juni, juli och augusti.

Vi vet att många behöver flytthjälp till sommaren och använder ledigheten till att komma ordning i sin nya bostad. En lämplig tid att byta boplats när du är fri från arbetsstressen och barnen har sommarlov.

Så när många andra företag stänger igen för sommaren, håller vi ångan uppe på Jordgubbsprinsen. Med full arbetsstyrka står vi redo att hjälpa er med flytthjälp och städhjälp under hela sommaren. Vi fortätter att erbjuda komplett flyttservice med paketpris på pack, flytt och städ till semestern.

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

 

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

9 saker att tänka på innan du flyttar till Lidingö

Lidingö är en vacker ö belägen strax utanför Stockholm och är en populär plats att bo på för många stockholmare och andra svenskar. Att flytta till Lidingö kan vara en spännande och givande upplevelse, men det kan också vara en utmaning att hitta rätt boende, skola,...

läs mer

Så packar du dina böcker inför en flytt

Att packa böcker på rätt sätt inför en flytt är viktigt för att undvika skador och för att göra flytten så smidig som möjligt. Böcker är ofta tunga och sköra, vilket gör att det krävs lite extra omsorg och uppmärksamhet vid packningen för att undvika att de skadas...

läs mer