Flytthjälp i sommar – Jordgubbsprinsen håller öppet!

10 juni, 2020

Söker ni flytthjälp under semestern? Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Jordgubbsprinsen flyttservice håller öppet under hela sommaren. Vi har full arbetsstyrka och hjälper er med flytten under hela Juni, juli och augusti.

Vi vet att många behöver flytthjälp till sommaren och använder ledigheten till att komma ordning i sin nya bostad. En lämplig tid att byta boplats när du är fri från arbetsstressen och barnen har sommarlov.

Så när många andra företag stänger igen för sommaren, håller vi ångan uppe på Jordgubbsprinsen. Med full arbetsstyrka står vi redo att hjälpa er med flytthjälp och städhjälp under hela sommaren. Vi fortätter att erbjuda komplett flyttservice med paketpris på pack, flytt och städ till semestern.

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

 

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Flytta med tonåringar? Så navigerar du genom utmaningarna!

Flytt kan vara en av de mest omvälvande händelserna i en familjs liv. För tonåringar, som redan går igenom en period av förändring och anpassning, kan detta lägga till ytterligare lager av komplexitet. Här går vi igenom hur du som förälder kan underlätta denna...

läs mer

Varför Kundnöjdhet är Prio Ett på Jordgubbsprisnen

Välkommen till Jordgubbsprisnen, där vi ständigt strävar efter att vara din förstahandsval när det gäller en pålitlig flyttfirma i Stockholm. I denna bransch, där detaljerna gör skillnaden, är kundnöjdheten alltid vår främsta prioritet. Låt oss fördjupa oss i de många...

läs mer