Flytthjälp i sommar – Jordgubbsprinsen håller öppet!

10 juni, 2020

Söker ni flytthjälp under semestern? Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Jordgubbsprinsen flyttservice håller öppet under hela sommaren. Vi har full arbetsstyrka och hjälper er med flytten under hela Juni, juli och augusti.

Vi vet att många behöver flytthjälp till sommaren och använder ledigheten till att komma ordning i sin nya bostad. En lämplig tid att byta boplats när du är fri från arbetsstressen och barnen har sommarlov.

Så när många andra företag stänger igen för sommaren, håller vi ångan uppe på Jordgubbsprinsen. Med full arbetsstyrka står vi redo att hjälpa er med flytthjälp och städhjälp under hela sommaren. Vi fortätter att erbjuda komplett flyttservice med paketpris på pack, flytt och städ till semestern.

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

 

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen sluter kollektivavtal!

Goda nyheter! Sedan 1:a juli, 2022 är Jordgubbsprinsen stolta medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har slutit kollektivavtal med Kommunal samt Ledarna. Din lycka är vårt ansvar! Vår eviga strävan är att ge våra kunder den bästa servicen fylld av...

läs mer

Så packar du tallrikar, glas och porslin – Tips inför flytt

Oavsett om du flyttar till en annan stad eller ett annat land kan det kännas överväldigande att behöva packa ner glas och porslin. Många vill bara få det överstökat och lägga ner allt utan ägna en enda tanke åt vad det finns i skåpen. Vissa glömmer bort att...

läs mer