fbpx

Flytthjälp i sommar – Jordgubbsprinsen håller öppet!

10 juni, 2020

Söker ni flytthjälp under semestern? Vi kan hjälpa dig med hela flytten! Jordgubbsprinsen flyttservice håller öppet under hela sommaren. Vi har full arbetsstyrka och hjälper er med flytten under hela Juni, juli och augusti.

Vi vet att många behöver flytthjälp till sommaren och använder ledigheten till att komma ordning i sin nya bostad. En lämplig tid att byta boplats när du är fri från arbetsstressen och barnen har sommarlov.

Så när många andra företag stänger igen för sommaren, håller vi ångan uppe på Jordgubbsprinsen. Med full arbetsstyrka står vi redo att hjälpa er med flytthjälp och städhjälp under hela sommaren. Vi fortätter att erbjuda komplett flyttservice med paketpris på pack, flytt och städ till semestern.

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder. Kontakta oss så lovar vi göra vårt allra yttersta för att ni ska få en stressfri flytthjälp med trygg hantering av ert bohag. Vi är med er hela vägen från första kontakten och genom hela flytt-processen.

Stora kramar

Jordgubbsprinsen

 

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen stöttar Ukraina!

Med sorg i hjärtat har vi följt kriget i Ukraina på avstånd. Det är en tragedi av stora format som utspelar sig ett grannland med människor i kris och på flykt från sina hem. Det är svårt att förstå deras umbäranden och vi kan bara göra vårt bästa för att finnas till...

läs mer

Så organiserar du måltiderna på flyttdagen

Att flytta från ett hem till ett annat är en komplicerad procedur och det är lätt att försumma sig själv under de där dagarna. När man står mitt uppe bland flyttkartonger och inte hittar vare sig tallrikar eller glas är det heller inte så lätt att laga någon mat...

läs mer