Flyttfirma i Solna

Flyttfirma i Solna

Flytta Kungligt i Solna

med

Jordgubbsprinsen Godstransport och Flyttservice

Solna, En stad i staden, en stadsdel i förändring, en kommun i frammarsch. Jordgubbsprinsen trivs i Solna och här utför vi flyttuppdrag nästan dagligen. Det blir mycket inflyttningar i en stadsdel som växer så mycket. Men även flyttningar emellan bostäder i kommunen. Vi har märkt att trivs man så stannar man ofta en längre tid så utflödet från Solna är ganska begränsat.

Vi på Jordgubbsprinsen älskar att ge service. Vi har grundat vårt företag på övertygelsen att väl utfört arbete och långsiktig omtanke för vårt samhälle och våra medmänniskor ger stabil grund för framgångsrikt företagande.  Vi gillar att hjälpa våra kunder. Vi vill ge en god och trygg service och skänka glädje på vägen. Vi vill göra våra kunders dag bättre och gladare. Vi brukar säga att våra kunders nöjdhet är vår belöning. För vi vet att när vi genuint bryr oss och skänker omtanke och glädje så mår vi bättre som människor och det ger tillbaka så mycket på alla plan.

Som flyttfirma i Solna älskar vi det kretslopp som vi är del av. Den ständiga rörelsen av människor och bohag som skapar energi och dynamik i vårt samhälle.

Vi på Jordgubbsprinsen erbjuder allehanda flytt-tjänster. Packhjälp, både nedpackning, demontering, upp-packning, monteringar. Flytthjälp inkl bärhjälp och transporter, alltid med säker hantering av ert bohag. Emballering av känsliga möbler ingår i vår service. Komplett flyttstädning och därefter även underhålls-städning, veckostädning och Storstädning. Vi kan även hjälpa er med renovering av er blivande eller nuvarande lägenhet.

I vårt Fullservice-erbjudande behöver ni bara överlämna nycklarna till oss och tryggt luta er tillbaka. Vi sköter då hela flytten inkl pack, flytt och städ.  – Vi kallar det för att flytta kungligt!

Flyttfirman Jordgubbsprinsen i Solna har: kompletta transport- och ansvarsförsäkringar på Trygghansa och alla våra anställda är försäkrade via Fora, vi har kompletta trafiktillstånd, Vi fakturerar alltid efter slutfört arbete.

Alltid med möjlighet till 50% rut-avdrag på arbetskostnaden.

Kontakta gärna oss för en offert 🙂