Flyttfirma i Nacka

Flyttfirma i Nacka

Flyttfirman Jordgubbsprinsen

Flytta kungligt i Nacka

Vi har flyttat hundratals gånger i Nacka. Både stora och längre villa-flyttar men också mindre bohagsflyttar från lägenhet till lägenhet. Alltid med samma engagemang och nyfikenhet. Vi på jordgubbsprinsen flyttservice drivs av en ständig vision och önskan att alltid ge  våra kunder den bästa serviceupplevelsen. Det handlar om flexibilitet och noggrannhet. Att behandla er och era ägodelar, ert bohag med samma respekt och omsorg som vi själva vill behandlade. Vi sätter stolthet i att transportera ert bohag till nästa adress utan skaderisk och att allt ska komma fram lika fint som det var innan vi tog över ansvaret för våra kunders värden. Därför skyddar vi alltid ert optimalt med filtar och även plastemballage (vid känsligt bohag) som standard.

Med oss på Jordgubbsprinsen flyttservice kan ni känna er trygga under hela flyttprocessen. Vi har tusentals nöjda kunder som alla säger samma sak. Vi bryr oss verkligen om våra kunder.

Vi hjälper er med packhjälp, flytthjälp, transport och flyttstädning. Väljer ni vårt Fullservicealternativ så  ingår alla deluppdrag och ni lämnar bara nycklarna till oss, resten sköter vi. Vi kallar det för att ”flytta kungligt”.

Nöjd-kund Garanti! med 100-tals nöjda kunder i Nacka.

Jordgubbsprinsen jobbar med kompletta transport- och ansvarsförsäkringar i Trygghansa, kompletta trafiktillstånd, och fakturering efter utfört arbete.

Kontakta oss för en offert