fbpx

Den som ger, den får..

3 september, 2019

Den som ger, den får tillbaka..

Har alltid gillat det ordspråket och oftast känns det som livets lekplats bevisar denna dygd om och om igen. Ibland kan det ta lite längre tid men med tålamod och glädje i givandet så får det ta tid, lång tid, och det gör inget.

För belöningen kommer i så många olika former. Ett leende, en gest av omtänksamhet, en oväntad gåva eller som idag ett par vackra möbler till vår Second hand. Det kanske låter aningen religiöst men vi har grundat vårt företag på just denna värdering. Vi gillar att att hjälpa till och underlätta för våra kunder, vi vill göra våra kunders och medmänniskors dag något bättre, något gladare för vi vet att när vi genuint bryr oss om och skänker glädje och omtanke så mår vi bättre som människor och vi får tillbaka så mycket varje dag på så många olika sätt.

Idag hjälpte vi tre av våra kunder att köra ut inhandlade möbler från vår Second hand och när vi kommer tillbaka till vår Second hand har vi mer möbler med oss i lastbilen tillbaka än vad vi tog med oss ut. Möbler av olika skepnad som kommit till oss för att hitta en ny användare på en ny plats i ett nytt hem.

Vi är en del av ett underbart kretslopp som vi älskar. Tjänster och gentjänster som skapar nya värden och verkar för en bättre värld fylld av omtanke.

 

 

 

Dela inlägget på:

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm

Relaterade inlägg

Jordgubbsprinsen stöttar Ukraina!

Med sorg i hjärtat har vi följt kriget i Ukraina på avstånd. Det är en tragedi av stora format som utspelar sig ett grannland med människor i kris och på flykt från sina hem. Det är svårt att förstå deras umbäranden och vi kan bara göra vårt bästa för att finnas till...

läs mer

Så organiserar du måltiderna på flyttdagen

Att flytta från ett hem till ett annat är en komplicerad procedur och det är lätt att försumma sig själv under de där dagarna. När man står mitt uppe bland flyttkartonger och inte hittar vare sig tallrikar eller glas är det heller inte så lätt att laga någon mat...

läs mer