Jordgubbsprinsen

En flyttfirma som bryr sig om dig

Jordgubbsprinsen har utfört tusentals flyttar som flyttfirma i Stockholm, Norrköping och Linköping med lika många nöjda kunder. Under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma i Stockholm Norrköping och Linköping - Flytthjälp och flyttstädning med nöjdkunds garanti

Jordgubbsprinsen

Flytta Kungligt med

ett av Sveriges

mest rekommenderade företag

Jordgubbsprinsen Flyttfirma rekommenderat företag i 9 år

Våra kunder gillar oss. Det är genom rekommendationer som vi får våra nya uppdrag. Hundratals av våra omdömen finns att läsa på Reco. På Reco.se jobbar vi med verifierade omdömen. Det betyder att alla kundomdömen som är skrivna om oss är garanterat äkta kunder.

Överlåt allt det jobbiga till oss!

Jordgubbsprinsen har utfört tusentals flyttar som flyttfirma i StockholmNorrköping och Linköping med lika många nöjda kunder. Under åren har vi samlat på oss värdefulla erfarenheter och kunskap som skapar bästa förutsättningar till en fulländad service för våra kunder.

Jordgubbsprinsen flytthjälp i Stockholm.png

Flytthjälp

Jordgubbsprinsen flytthjälp i Stockholm.png

Städ

Jordgubbsprinsen-magasinering-i-Stockholm

Magasinering

Vi gillar att hjälpa till och underlätta för våra kunder

Vi vill göra våra kunders och medmänniskors dag något bättre, något gladare för vi vet att när vi genuint bryr oss om och skänker glädje och omtanke så mår vi bättre som människor och vi får tillbaka så mycket varje dag på så många olika sätt.

Jordgubbsprinsen Flyttfirma

Vi erbjuder komplett flytt och städservice

Vi är familjeföretaget som erbjuder komplett flytt och städservice i Stockholm. Vi brinner för service och lovar att göra vårt allra yttersta för att ge er en fulländad kundupplevelse. Från den första kontakten och genom hela processen ligger vårt fokus på dig.

Flytta kungligt

Vi tycker att det ska vara avkoppling att flytta med oss. Så ta vara på den här tiden och ta en kortare resa eller bara ta det lugnt.

Städhjälp i toppklass

Jordgubbsprinsen utför dagligen flyttstädningar och storstädningar i hela Stor Stockholm. Alltifrån lägenheter och villor till kontorslokaler.

Packhjälp proffs

Vi har packar allt från stora villor och kontor till mindre lägenheter. Ibland både ned- och uppackning. Ibland bara nedpackning.

Flytta Kungligt

med Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm, Norrköping och Linköping

Glöm allt det jobbiga och låt oss tryggt och ansvarsfullt sköta hela flytten. Kontakta oss för mer information!

Flyttplanering

Flyttplanering och inspektion hos er inför flyttning samt överlämning av nycklar.

Unna er något

Unna er en kortare resa! Flyg till Paris eller New York eller kanske till er sommarbostad.
R

Inflyttat och klart

Kom tillbaka till er nya bostad och känn er som hemma! Allt inflyttat och klar!

FLYTTA SOM EN PRINS?!

Vill ni inte flytta som en kung kan ni alltid välja att flytta som en prins; Där ingår allt som finns i flytta kungligt UTOM uppackning.

Är du flexibel med tid och datum för din flyttning?

 ”Sista minuten”-kampanj 

flytt i Stockholm, Norrköping och Linköping

Snabbkontakt

010 777 3000

Maila och fråga

info@jordgubbsprinsen.se

Vid en första bokningsförfrågan inom 10 dagar från flyttdatum har du möjlighet att ta vara på vår sistaminuten-kampanj!

Vi är alltid måna om att tillfredsställa DINA ÖNSKEMÅL

När du flyttar med Jordgubbsprinsen kan du räkna med en snabb och flexibel hantering. Det är ett löfte. Från första förfrågan till avslutad flytt gör vi vårt bästa för att snabbt ge dig bästa service. Vid offertgivningen eftersträvar vi att anpassa planeringen till dina behov.

Vi jobbar snabbt och effektivt

med säkerhet i fokus

Vid flytten jobbar vi snabbt och effektivt men ändå med säkerhet i fokus. Vi är alltid måna om att tillfredsställa dina önskemål. Vi utbildar kontinuerligt vår personal för att säkerställa både effektivitet och hög servicenivå.

Flyttfirma Stockholm

Kompletta priser med Jordgubbsprinsen flyttfirma!

Vi skiljer oss från andra flyttfirmor. Vi på Jordgubbsprinsen gillar tydlighet och undviker att lägga extrakostnader i det finstilta. Vi tycker att det ska vara lättförståeligt. När du bokar med oss så vet du redan innan vad du betalar för. Därför ingår allt detta i vår tim-debitering!

 

Vi på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm erbjuder även packhjälp och flyttstädning

Packhjälp och flyttstädning erbjudes separat men vi kan alltid lämna ett paketpris. Om du önskar hjälp med hela flytten så bokar du flytta kungligt – paketet. Då ingår pack, flytt och flyttstädning. Du lämnar nyckeln till oss. Vi sköter resten och tar ansvar för hela flytten.

Flytta kungligt = Paketpris på packhjälp, flytthjälp och flyttstädning!

 

Släpp kontrollen och släpp stressen och luta er tryggt tillbaka

Jordgubbsprinsen flyttfirma hjälper dagligen våra kunder med packhjälp. Bor du i Stockholm, Solna eller någon annanstans i huvudstadens närhet finns vi tillgängliga med professionell packhjälp om tiden inte räcker till att flyttpacka. När ni beställer vår packhjälp kommer vi alltid med komplett packmaterial. Vi jobbar metodiskt och säkerställer en trygg packning och erbjuder fulltäckande försäkring.

 

Vi flyttar effektivt, smart och säkert

Hos oss är din flytt försäkrad hos Svedea och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss. Vi flyttar allt överallt; När ni bestämt er för att flytta så tveka inte att ta kontakt med oss. Självklart får ni låna så mycket flyttlådor ni behöver kostnadsfritt. Och det utan deponerings avgift. Kostnadsförslag får ni gratis, ring oss, boka ett besök eller skicka en offertförfrågan online, enkelt och gratis!

Vi lämnar alltid ett fast pris – erbjudande!

Som alternativ till löpande räkning ger vi alltid ett erbjudande om fast pris. I det fasta priset vet du på förhand vad din flytt kommer kosta. Vi tar risken. Det fasta priset är alltid komplett och utan gömda avgifter. Även startavgiften ingår i det fasta priset! Klicka här för att få offert– Gratis, Online och Enkelt.

Fritt lån av flyttkartonger

Jordgubbsprinsens flyttfirma erbjuder alltid sina kunder 4 veckors fritt lån av flyttkartonger. Vi ordnar även med utkörning och återhämtning av flyttkartonger i Stockholm för en mindre kostnad om ni önskar den hjälpen. Då bär vi även upp kartongerna till er lägenhet. Passa även på att köpa makulatur, etiketter och bubbelplast av oss så tar vi det med oss vid utkörningen

 

Väl genomtänkt planering

Första steget till en lyckad flytt inleds redan vid planeringen. Vid första kontakt med oss kommer vi hjälpa er att ta fram en välgenomtänkt planering anpassad just för er unika situation. Denna presenterar vi i samband med ett offerterbjudande, alltid med två alternativa prisförslag, fast eller rörligt pris, ni väljer själva vilket.

 

Välj Jordgubbsprinsen för flytten!

  • Gods och bohag kommer fram säkert och i avtalad tid.
  • Vi har heltäckande försäkringar och arbetar endast med godkänd personal.
  • Flyttningen är alltid behovsanpassad för kundens bästa – vi erbjuder städning, finansiering och försäkring.
  • Vi har marknadens bästa packmaterial.
  • Vi har mycket prisvärda tjänster. Totalekonomiska lösningar ger mervärde till rätt pris!
  • Vi är tillgängliga 24 timmar om dygnet, året runt.
Flyttstädning Stockholm Jordgubbsprinsen flyttfirma

Vi garantera din trygghet

Det är sällan något skadas på våra flyttar. Men skulle olyckan vara framme kan du känna dig lugn. Vi följer alltid våra säkerhetsrutiner noggrant för att minimera risken för skador. Hur väl vi än förbereder oss så så kan ändå saker inträffa. Om olyckan är framme är det viktigt för oss att våra kunder ska gå skadefria

Vi har kompletta försäkringar på Svedea.
Vi har kompletta försäkringar på Svedea.
Alla våra anställda är fullt försäkrade via Fora.

Vi hjälper dig med er kontorsflytt

Varje vecka hjälper vi företag till nya lokaler. Ofta inom Stockholms innerstad men även i förortsområden eller till eller från andra städer. Att flytta en verksamhet ställer högre krav på planering och koordination av flyttuppdraget. För vår del handlar det om att hitta flexibla lösningar för att anpassa vårt arbete till vår kunds arbetsgång.

 Vi sköter hela din flytt med både ned- och uppackning

Det är mänskligt att behöva lite extra hjälp i vissa lägen. Vi finns där med en hjälpande hand om vi kan underlätta för dig, och minska din stress så att du hinner med ditt liv och dina nära.

Packhjälp i Stockholm,Norrköping och Linköping

Spara kraften – och pengarna

med rätt flyttfirma i Stockholm

Det finns så mycket man måste rodda med när man ska flytta, själva flytten är egentligen bara en bit i ett stort pussel. Det är dock en bit som kräver organisation, tid och muskelkraft, och få är de som finner denna process trevlig. Att hyra ett släp, kalla in en trupp bestående av välvilliga vänner och släktingar, samt bjuda truppen på flyttpizza efteråt är inte bara svårt – för hur ofta hittar man ett tillfälle då alla som behövs och erbjuder sig faktiskt kan? – det kostar ju en del också, även om muskelkraften är gratis. Då är det mycket bättre att anlita en flyttfirma som arbetar snabbt och effektivt och på tider och villkor som passar dig.

Med Jordgubbsprinsen till hjälp blir din flytt många gånger enklare än den annars är. Du kan ägna din tid åt att se till att viktiga saker som adressändring, telefon, internet, el och annat blir gjort på rätt sätt. Om du väljer att låta oss på Jordgubbsprinsen flyttfirma i Stockholm ta hand om din flytt så får du en erfaren, professionell, snabb och effektiv flyttfirma till hjälp, som kan hjälpa dig med hela flytten – stort och smått – om du så önskar.

Hör av dig till oss, så kan vi berätta mer!

Magasinering

Vare sig ni behöver mellanlagra i samband med flytt eller långtids magasinering så har vi utrymme för dig och er.

Läs mer om magasinering

Uppriktiga Kundomdömen!